En elsket hverdagsret - Vildtkødet er magert og giver retten ekstra god smag
Svits hvidløg, løg og Krondyr hakkekød i olie.
Tilsæt de flåede tomater, krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.
Til bechamelsaucen smeltes smøret i en gryde, hvorefter mel røres i. Tilsæt mælk lidt ad gangen og kog saucen igennem. Tilsæt salt og muskatnød.
Smør et ovnfast fad med olie. Læg lasagneplader, kød- og bechamelsauce skiftevis i lag i fadet. På det sidste lag kødsauce, lægges et lag af bacon, hvorefter den sidste bechamelsauce hældes over. Drys ost på toppen.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen og bag lasagnen i ca. 35 min. ved 200 grader.
Lasagnen serveres med en god salat og groft brød.
Ingredients
Directions
Svits hvidløg, løg og Krondyr hakkekød i olie.
Tilsæt de flåede tomater, krydderier, rødvin og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter.
Til bechamelsaucen smeltes smøret i en gryde, hvorefter mel røres i. Tilsæt mælk lidt ad gangen og kog saucen igennem. Tilsæt salt og muskatnød.
Smør et ovnfast fad med olie. Læg lasagneplader, kød- og bechamelsauce skiftevis i lag i fadet. På det sidste lag kødsauce, lægges et lag af bacon, hvorefter den sidste bechamelsauce hældes over. Drys ost på toppen.
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen og bag lasagnen i ca. 35 min. ved 200 grader.
Lasagnen serveres med en god salat og groft brød.