Start med løgkaramellen – skræl løggene og skær løgene i ensartet tykkelse, relativt tyndt (gøres let på mandolinjern)
Alle løg lægges i gryden med smør, hvidløg og æbleeddike, lidt sukker. Lad det stå og småsimre og karamellisere i ca. 1 time – rør indimellem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Lad bøfferne stå udenfor køl i ca. 1 time før stegning. Steg bøfferne på grill eller pande ved høj varme i knap 2 min. på hver side.
Byg din burger: smør trøffelsennep eller mayo på burgerbollen, læg salat, bøf og herefter løgkaramel og bollen top
Opskrift @krabbefood
Ingredients
Directions
Start med løgkaramellen – skræl løggene og skær løgene i ensartet tykkelse, relativt tyndt (gøres let på mandolinjern)
Alle løg lægges i gryden med smør, hvidløg og æbleeddike, lidt sukker. Lad det stå og småsimre og karamellisere i ca. 1 time – rør indimellem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Lad bøfferne stå udenfor køl i ca. 1 time før stegning. Steg bøfferne på grill eller pande ved høj varme i knap 2 min. på hver side.
Byg din burger: smør trøffelsennep eller mayo på burgerbollen, læg salat, bøf og herefter løgkaramel og bollen top
Opskrift @krabbefood