Alt i ét fad. Ind i ovnen. Ud kommer en skøn gul sauce, masser af grønt og en saftig fasan.
Skær eller klip med en fjerkræsaks fasanen ud i lår og bryststykker på ben. Del lårene i leddet, og del brysterne i to nogenlunde ens stykker.
Brun fasanen i olien i en gryde, tag bryststykkerne op af gryden, og læg dem på en tallerken. Bland kokosmælken med vand, ci- tronsaft, salt, sukker, gurkemeje og cayennepeber. Hæld kokos- mælken i gryden til lårene, og lad dem koge i kokosmælken i 5 minutter.
Skær rødløgene i kvarte. Skær blomkålen ud i store buketter. Skær squashen i kiler, det vil sige, at du skiftevis skærer på skrå og skærer lige over. Skær græskarene i tern på cirka 2 x 2 cm. Skær fenniklen i 10 både. Kom alle grøntsager i et ovnfast fad.
Vend grøntsagerne med kokosmælken, fasanlårene og bryst- stykkerne. Dæk fadet med stanniol, og bag retten i ovnen ved
200 grader i 45-55 minutter.
Tag retten ud af ovnen, smag eventuelt saucen til med mere salt og citronsaft. Drys med finthakket estragon, og servér med quinoa.
Skyl quinoaen i koldt vand i en sigte. Kog quinoaen op med vandet, skru ned til helt lavt blus, og lad den koge i 8 minutter under låg. Tag gryden af varmen, rør salt i, og lad gry- den stå med låg på i 15 minutter. Vend den kogte quinoa med citronsaft, olivenolie og finthakket persille.
Ingredients
Directions
Skær eller klip med en fjerkræsaks fasanen ud i lår og bryststykker på ben. Del lårene i leddet, og del brysterne i to nogenlunde ens stykker.
Brun fasanen i olien i en gryde, tag bryststykkerne op af gryden, og læg dem på en tallerken. Bland kokosmælken med vand, ci- tronsaft, salt, sukker, gurkemeje og cayennepeber. Hæld kokos- mælken i gryden til lårene, og lad dem koge i kokosmælken i 5 minutter.
Skær rødløgene i kvarte. Skær blomkålen ud i store buketter. Skær squashen i kiler, det vil sige, at du skiftevis skærer på skrå og skærer lige over. Skær græskarene i tern på cirka 2 x 2 cm. Skær fenniklen i 10 både. Kom alle grøntsager i et ovnfast fad.
Vend grøntsagerne med kokosmælken, fasanlårene og bryst- stykkerne. Dæk fadet med stanniol, og bag retten i ovnen ved
200 grader i 45-55 minutter.
Tag retten ud af ovnen, smag eventuelt saucen til med mere salt og citronsaft. Drys med finthakket estragon, og servér med quinoa.
Skyl quinoaen i koldt vand i en sigte. Kog quinoaen op med vandet, skru ned til helt lavt blus, og lad den koge i 8 minutter under låg. Tag gryden af varmen, rør salt i, og lad gry- den stå med låg på i 15 minutter. Vend den kogte quinoa med citronsaft, olivenolie og finthakket persille.