4 fasanbryster
0,50 ananas skåret i tern
2 spsk farin
1 spsk æbleeddike
1 spsk karry
1
Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.
2
Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.
3
Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.
Ingredients
4 fasanbryster
0,50 ananas skåret i tern
2 spsk farin
1 spsk æbleeddike
1 spsk karry
Directions
1
Fasanbryst brunes let i smør i en wokgryde og tages op.
2
Smelt farinen i wokgryden og tilsæt æbleeddike og karry. Læg herefter de brunede fasanbryst (hele eller skåret i mindre stykker) i saucen og bring retten i kog.
3
Servér fasan i sur-sødsauce med årstidens salat og ris og pynt evt. med lidt hakket persille.