Fasan mini-burgers

ShareSave
Yields4 Servings
 600 g fasanbryst
 1 skalotteløg finthakket
 1 spsk frisk Timian
 50 g revet parmesan
Løgkompot
 4 rødløg
 et par timian kviste
 1 spsk balsamico vineddike
 100 ml kyllingefond
 salt & peber
 2 spsk olivenolie
1

Dette er endnu en skøn opskrift fra kogebogen Walk on the wildside

Løgkompot
2

Varm 2 spsk olievenolie i en gryde. Tilsæt løg og timian og krydr med salt & peber. Lad løgene stege ved laveste varme til de bliver bløde og gydne. Tilsæt balsamici vineddike og hønsefond. Lad det koge ind, til væden har en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt & peber.

Kødet
3

Hak fasankødet i en kødhakker - eller håndhak det med en skarp kniv på et skærebræt. Tilsæt skalotteløg, timian og parmesan og krydr med salt &peber.
OBS: du kan også hakke og blande 150g brystflæsk fra økogris.

Form kødet i små bøffer og steg eller grill dem i 2-3 minutter på hver side.

Burgeren samles med
4

Del og lun/rist burgerbollerne. Smør chillimayo på over- og underbolle. Kom et par rucollablade og skiver af cherrytomater på underbollen. Kom dernæst bøffen på og tilføj en skefuld løgkompot. Læg tilsidst overbollen på og sæt tænderne i en fantastisk burger!

Nikolai Juels opskrift på chillimayo og burgerbollen finder du i kogebogen Walk on the wildside!

Ingredients

 600 g fasanbryst
 1 skalotteløg finthakket
 1 spsk frisk Timian
 50 g revet parmesan
Løgkompot
 4 rødløg
 et par timian kviste
 1 spsk balsamico vineddike
 100 ml kyllingefond
 salt & peber
 2 spsk olivenolie

Directions

1

Dette er endnu en skøn opskrift fra kogebogen Walk on the wildside

Løgkompot
2

Varm 2 spsk olievenolie i en gryde. Tilsæt løg og timian og krydr med salt & peber. Lad løgene stege ved laveste varme til de bliver bløde og gydne. Tilsæt balsamici vineddike og hønsefond. Lad det koge ind, til væden har en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt & peber.

Kødet
3

Hak fasankødet i en kødhakker - eller håndhak det med en skarp kniv på et skærebræt. Tilsæt skalotteløg, timian og parmesan og krydr med salt &peber.
OBS: du kan også hakke og blande 150g brystflæsk fra økogris.

Form kødet i små bøffer og steg eller grill dem i 2-3 minutter på hver side.

Burgeren samles med
4

Del og lun/rist burgerbollerne. Smør chillimayo på over- og underbolle. Kom et par rucollablade og skiver af cherrytomater på underbollen. Kom dernæst bøffen på og tilføj en skefuld løgkompot. Læg tilsidst overbollen på og sæt tænderne i en fantastisk burger!

Nikolai Juels opskrift på chillimayo og burgerbollen finder du i kogebogen Walk on the wildside!

Notes

Fasan mini-burgers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.