Dette er endnu en skøn opskrift fra kogebogen Walk on the wildside
Varm 2 spsk olievenolie i en gryde. Tilsæt løg og timian og krydr med salt & peber. Lad løgene stege ved laveste varme til de bliver bløde og gydne. Tilsæt balsamici vineddike og hønsefond. Lad det koge ind, til væden har en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt & peber.
Hak fasankødet i en kødhakker - eller håndhak det med en skarp kniv på et skærebræt. Tilsæt skalotteløg, timian og parmesan og krydr med salt &peber.
OBS: du kan også hakke og blande 150g brystflæsk fra økogris.
Form kødet i små bøffer og steg eller grill dem i 2-3 minutter på hver side.
Del og lun/rist burgerbollerne. Smør chillimayo på over- og underbolle. Kom et par rucollablade og skiver af cherrytomater på underbollen. Kom dernæst bøffen på og tilføj en skefuld løgkompot. Læg tilsidst overbollen på og sæt tænderne i en fantastisk burger!
Nikolai Juels opskrift på chillimayo og burgerbollen finder du i kogebogen Walk on the wildside!
Ingredients
Directions
Dette er endnu en skøn opskrift fra kogebogen Walk on the wildside
Varm 2 spsk olievenolie i en gryde. Tilsæt løg og timian og krydr med salt & peber. Lad løgene stege ved laveste varme til de bliver bløde og gydne. Tilsæt balsamici vineddike og hønsefond. Lad det koge ind, til væden har en sirupsagtig konsistens. Smag til med salt & peber.
Hak fasankødet i en kødhakker - eller håndhak det med en skarp kniv på et skærebræt. Tilsæt skalotteløg, timian og parmesan og krydr med salt &peber.
OBS: du kan også hakke og blande 150g brystflæsk fra økogris.
Form kødet i små bøffer og steg eller grill dem i 2-3 minutter på hver side.
Del og lun/rist burgerbollerne. Smør chillimayo på over- og underbolle. Kom et par rucollablade og skiver af cherrytomater på underbollen. Kom dernæst bøffen på og tilføj en skefuld løgkompot. Læg tilsidst overbollen på og sæt tænderne i en fantastisk burger!
Nikolai Juels opskrift på chillimayo og burgerbollen finder du i kogebogen Walk on the wildside!