Kødet afpudses helt for sener og fedt, alle krydderierne, salt og sukker mortes, og derefter rulles kødet i blandingen.
Læg det i en stegepose med luft omkring kødet og hæng det i køleskabet eller i et meget tørt rum med kølig temperatur. Vend og drej det lidt i 5 døgn, herefter fryses det i 12 timer for at standse processen.
Nu er det klar til brug evt. som tynde skiver på en salat eller til et groft hjemmebagt brød med pesto til. eller som en klassisk anretning rullet i tørret dild og serveret med en lille salat pyntet med parmesanost.
Ingredients
Directions
Kødet afpudses helt for sener og fedt, alle krydderierne, salt og sukker mortes, og derefter rulles kødet i blandingen.
Læg det i en stegepose med luft omkring kødet og hæng det i køleskabet eller i et meget tørt rum med kølig temperatur. Vend og drej det lidt i 5 døgn, herefter fryses det i 12 timer for at standse processen.
Nu er det klar til brug evt. som tynde skiver på en salat eller til et groft hjemmebagt brød med pesto til. eller som en klassisk anretning rullet i tørret dild og serveret med en lille salat pyntet med parmesanost.