Brun hele champignons i en meget varm gryde.
Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med.
Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter lidt vand (fløde/rødvin).
Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.
Tomaterne halveres og lægges i et fad.
Olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)
Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.
‘
Ingredients
Directions
Brun hele champignons i en meget varm gryde.
Når de er gyldenbrune, tilsættes kødet og brunes med.
Tilsæt balsamico og blåskimmelost og herefter lidt vand (fløde/rødvin).
Lad retten simre i ca. 10 minutter og vend fine strimler af porre i retten lige inden servering.
Tomaterne halveres og lægges i et fad.
Olien blandes med krydderierne og fordeles over tomaterne, der bages ved 200 grader ca. 4-5 min. (så de beholder formen)
Retten kan serveres med årstidens salat, grovbrød og kartoffelmos eller krydderkartofler.