Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.
Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.
Pil kødet fra benene og stil det til side.
Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.
Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.
Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.
Herefter må det ikke koge op, men blot simre.
Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.
Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.
Ingredients
Directions
Brun skankerne i en gryde med et par løg, lidt enebær og laurbærblade.
Dæk med vand og en god sjat rødvin (et par deciliter eller mere) og lad det simre i ca. 2 timer til kødet er mørt.
Pil kødet fra benene og stil det til side.
Smid en lille håndfuld peberkorn (8-10) i gryden og lad det simre ind til der er ca. 1 liter tilbage af væden.
Si og kom fonden tilbage i gryden og tilsæt 2 dl fløde.
Smag til med en god salt og tilsæt herefter alt efter smag og behag lige dele blåskimmelost og chokolade.
Herefter må det ikke koge op, men blot simre.
Jævn om ønskeligt og læg kødet i gryden.
Serveres med hasselbagte kartofler, asparges kartofler eller skorzonerødder med tyttebær og salat til.