Krondyrlever med urter i rødvinsvinaigrette

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
 1 selleri
 1 gulerod
 1 løg
 1 pastinak
 salt og peber
 rødvinseddike
 1 spsk tomatpuré
 1 hakket skalotteløg
 frisk hakket persille
1

Selleri, gulerod, løg, persillerod og pastinak skæres i pæne tern på ca. 1 cm.

2

Urterne sauteres let af i olivenolie med lidt hakket hvidløg. Salt og møllepeber.

3

Når de er ½ møre, kommes der rødvinseddike på urterne, så det dækker ca. 1/3.

4

Rødvinseddiken reduceres helt væk, en lille skefuld tomatpuré tilsættes, og røres godt i urterne.

5

Urterne vendes med lidt friskhakket skalotteløg og hakket persille.

6

Serveres ovenpå et stykke grillet/stegt krondyrlever.

Ingredients

 1 selleri
 1 gulerod
 1 løg
 1 pastinak
 salt og peber
 rødvinseddike
 1 spsk tomatpuré
 1 hakket skalotteløg
 frisk hakket persille

Directions

1

Selleri, gulerod, løg, persillerod og pastinak skæres i pæne tern på ca. 1 cm.

2

Urterne sauteres let af i olivenolie med lidt hakket hvidløg. Salt og møllepeber.

3

Når de er ½ møre, kommes der rødvinseddike på urterne, så det dækker ca. 1/3.

4

Rødvinseddiken reduceres helt væk, en lille skefuld tomatpuré tilsættes, og røres godt i urterne.

5

Urterne vendes med lidt friskhakket skalotteløg og hakket persille.

6

Serveres ovenpå et stykke grillet/stegt krondyrlever.

Notes

Krondyrlever med urter i rødvinsvinaigrette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.