Selleri, gulerod, løg, persillerod og pastinak skæres i pæne tern på ca. 1 cm.
Urterne sauteres let af i olivenolie med lidt hakket hvidløg. Salt og møllepeber.
Når de er ½ møre, kommes der rødvinseddike på urterne, så det dækker ca. 1/3.
Rødvinseddiken reduceres helt væk, en lille skefuld tomatpuré tilsættes, og røres godt i urterne.
Urterne vendes med lidt friskhakket skalotteløg og hakket persille.
Serveres ovenpå et stykke grillet/stegt krondyrlever.
Ingredients
Directions
Selleri, gulerod, løg, persillerod og pastinak skæres i pæne tern på ca. 1 cm.
Urterne sauteres let af i olivenolie med lidt hakket hvidløg. Salt og møllepeber.
Når de er ½ møre, kommes der rødvinseddike på urterne, så det dækker ca. 1/3.
Rødvinseddiken reduceres helt væk, en lille skefuld tomatpuré tilsættes, og røres godt i urterne.
Urterne vendes med lidt friskhakket skalotteløg og hakket persille.
Serveres ovenpå et stykke grillet/stegt krondyrlever.