Venøbøffer er en lokal, Vestjysk ret - her er opskriften med vildt, til en skøn hverdagsret - eller en ret til mange på en kold vinteraften.
400 g Krondyr Venø bøffer
2 fed Hvidløg og frisk knust peber
Tip - server i flødesauce
1 løg
3 dl Fløde
Creme fraiche sauce m. Chilli
2,50 dl Creme fraiche
100 g Mayonaise
2 Chillisauce
Tabasco
Creme fraiche sauce med syltede agurker
2,50 dl Creme fraiche
100 g Mayonaise
1 Finthakket løg
0,50 Glas hele syltede agurker, finthakket
Smagt til med salt og karry
Serveres med kartofler eller godt brød
1
Kødet krydres med hvidløg og frisk knust peber og vendes på en varm pande i brusende smør.
TIP: Afkog evt. panden med hakkede løg og fløde og server kødet fra panden.
Rør de to creme fraiche saucer og server med kogte kartofler eller godt brød.
CategoryKrondyr opskrifter, Vildt til hverdag
Ingredients
400 g Krondyr Venø bøffer
2 fed Hvidløg og frisk knust peber
Tip - server i flødesauce
1 løg
3 dl Fløde
Creme fraiche sauce m. Chilli
2,50 dl Creme fraiche
100 g Mayonaise
2 Chillisauce
Tabasco
Creme fraiche sauce med syltede agurker
2,50 dl Creme fraiche
100 g Mayonaise
1 Finthakket løg
0,50 Glas hele syltede agurker, finthakket
Smagt til med salt og karry
Serveres med kartofler eller godt brød
Directions
1
Kødet krydres med hvidløg og frisk knust peber og vendes på en varm pande i brusende smør.
TIP: Afkog evt. panden med hakkede løg og fløde og server kødet fra panden.
Rør de to creme fraiche saucer og server med kogte kartofler eller godt brød.