Vild kebab med cajun krydderi og spidskålsalat

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins
 500 g krondyr hakkekød
 cajun krydderiblanding
 1 spidskål
 1 citron
 2 æbler
 olivenolie
 salt og peber
1

Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)

2

Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.

3

Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.

4

Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.

5

Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.

6

Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.

7

Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.

Ingredients

 500 g krondyr hakkekød
 cajun krydderiblanding
 1 spidskål
 1 citron
 2 æbler
 olivenolie
 salt og peber

Directions

1

Læg træspyd i koldt vand (Så de ikke brænder under grilningen)

2

Hakket vildtkød røres sejt med, salt og cajunkrydderi.

3

Form kødet i små pølser og sæt dem på pindende.

4

Pensles let med olie, og grilles i ca. 10 min. Helst med låget på grillen. De vendes med mellemrum.

5

Snit spidskålen fint i strimler. Snit eller tern æblerne, gerne med skræl.

6

Tilsæt citronsaft, olivenolie, salt og peber og vend det godt rundt.

7

Lad det stå et øjeblik, og vend de friske æblestykker i og server.

Notes

Vild kebab med cajun krydderi og spidskålsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.