Kog de nye danske kartofler og lad dem trække lidt i vandet.
10 min. før servering sigtes vandet fra kartoflerne på nær 2 spsk kartoffelvand.
Knus 2 kartofler og tilsæt 1 klat smør og glasser kartoflerne over varmen ved at vende dem rundt i ca. 2 minutter
Tilsæt 1 håndfuld hakket persille og purløg og servér.
Steg bøfferne på grill eller pande i 3-5 min. på hver side (alt efter tykkelsen). Lad bøfferne hvile i i folie i 5-10 min.
Lige før servering blancheres de grønne bønner i spilkogende vand - meget kort
Vandet sies fra og de varme bønner lægges i en skål med lidt olievenolie, finthakket skalotteløg, plukket kørvelsalt og salt&peber.
Opskrift af @krabbefood
Ingredients
Directions
Kog de nye danske kartofler og lad dem trække lidt i vandet.
10 min. før servering sigtes vandet fra kartoflerne på nær 2 spsk kartoffelvand.
Knus 2 kartofler og tilsæt 1 klat smør og glasser kartoflerne over varmen ved at vende dem rundt i ca. 2 minutter
Tilsæt 1 håndfuld hakket persille og purløg og servér.
Steg bøfferne på grill eller pande i 3-5 min. på hver side (alt efter tykkelsen). Lad bøfferne hvile i i folie i 5-10 min.
Lige før servering blancheres de grønne bønner i spilkogende vand - meget kort
Vandet sies fra og de varme bønner lægges i en skål med lidt olievenolie, finthakket skalotteløg, plukket kørvelsalt og salt&peber.
Opskrift af @krabbefood