Kokken Jesper Krabbe er vendt hjem til Vestjylland og her udforsker og udvikler han de lokale fødevarer - På Food Festival 2019 begejstrede Jesper med grillede Vildsvine køller - og ikke mindst saucen med grillede hindbær - den skal laves på slum og med rund hånd - så bliver den endnu bedre siger kokken!
Brug en kasserolle, ildfast gryde eller fad på grillen!
Hindbær eller æbleeddike reduceres med hvidløg og skalotteløg
Tilsæt kalve- eller vildtfond og reducer til en passende konsistens
Kom smør i, til den er lækker!
Nu kommes de friske urter i - timian, merian og rosmarin
Rist hindbær i en lille kasserolle og kom dem i saucen
Smag til med eddike, salt & peber og evt. sherry
Ingredients
Directions
Brug en kasserolle, ildfast gryde eller fad på grillen!
Hindbær eller æbleeddike reduceres med hvidløg og skalotteløg
Tilsæt kalve- eller vildtfond og reducer til en passende konsistens
Kom smør i, til den er lækker!
Nu kommes de friske urter i - timian, merian og rosmarin
Rist hindbær i en lille kasserolle og kom dem i saucen
Smag til med eddike, salt & peber og evt. sherry