Vildsvine sauce – på grill

Kokken Jesper Krabbe er vendt hjem til Vestjylland og her udforsker og udvikler han de lokale fødevarer - På Food Festival 2019 begejstrede Jesper med grillede Vildsvine køller - og ikke mindst saucen med grillede hindbær - den skal laves på slum og med rund hånd - så bliver den endnu bedre siger kokken!

ShareSave
Yields1 Serving
 hindbær- eller æbleeddike
 hvidløg
 skalotteløg
 kalve- eller vildtfond
 friske urter - timian, merian, rosmarin
 hindbær
 salt & peber
 evt. sherry
1

Brug en kasserolle, ildfast gryde eller fad på grillen!
Hindbær eller æbleeddike reduceres med hvidløg og skalotteløg

2

Tilsæt kalve- eller vildtfond og reducer til en passende konsistens

3

Kom smør i, til den er lækker!

4

Nu kommes de friske urter i - timian, merian og rosmarin

5

Rist hindbær i en lille kasserolle og kom dem i saucen

6

Smag til med eddike, salt & peber og evt. sherry

Ingredients

 hindbær- eller æbleeddike
 hvidløg
 skalotteløg
 kalve- eller vildtfond
 friske urter - timian, merian, rosmarin
 hindbær
 salt & peber
 evt. sherry

Directions

1

Brug en kasserolle, ildfast gryde eller fad på grillen!
Hindbær eller æbleeddike reduceres med hvidløg og skalotteløg

2

Tilsæt kalve- eller vildtfond og reducer til en passende konsistens

3

Kom smør i, til den er lækker!

4

Nu kommes de friske urter i - timian, merian og rosmarin

5

Rist hindbær i en lille kasserolle og kom dem i saucen

6

Smag til med eddike, salt & peber og evt. sherry

Notes

Vildsvine sauce – på grill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.