Bland krydderierne i en morter med lidt olie.
Steg kødet i olie med krydderblandingen. Når kødet er stegt rosa stilles det til side i en skål.
Hak grøntsagerne og steg dem i resten af stegeolien ved medium varme.
Efter ca. 10 min. hældes kødet tilbage på panden og lidt vand tilsættes.
Lad retten simre i ca. 20 minutter og smag til med salt & peber.
Servér ragouten med hjemmelavet kartoffelmos og groft brød.
Ingredients
Directions
Bland krydderierne i en morter med lidt olie.
Steg kødet i olie med krydderblandingen. Når kødet er stegt rosa stilles det til side i en skål.
Hak grøntsagerne og steg dem i resten af stegeolien ved medium varme.
Efter ca. 10 min. hældes kødet tilbage på panden og lidt vand tilsættes.
Lad retten simre i ca. 20 minutter og smag til med salt & peber.
Servér ragouten med hjemmelavet kartoffelmos og groft brød.