Krondyr Tatar a la Sortebro Kro
Krondyr tatar - efter opskrift fra Sortebro Kro - vi anbefaler den til en helt særlig aften – og det gør den især oplagt som forret en særlig festlig aften.
I efteråret var jeg til vildtaften på Sortebro Kro. Det var en flot og stemningsfuld oplevelse!
En af retterne var Tatar af krondyr - så enkel og ren i smagen og samtidig fantastisk raffineret.
Her er John Kofoeds opskrift – vi anbefaler den til en helt særlig aften – og det gør den især oplagt som forret til Nytår!
Håndhak kødet så tæt på serveringstidspunktet som muligt og stil det på køl.
Rør alle ingredienserne til marinaden og hak urterne, så det hele er klar.
Rør marinaden med kødet lige inden servering (marinaden konserverer/arbejder i kødet)
Smag til med cornichoner, urter og røget chilli, chibotle eller tabasco.
Portioner/anret kødet på tallerkner og lav en lille fordybning i kødet.
Slå så en frisk æggeblomme ud i hver fordybning og dæk med frisk skov- eller engsyre og friskkværnet peber.
Servér tataren med ristet rugbrød med kerner – skal det være som på Sortebro Kro ristes rugbrød i tynde skiver i marvfedt på panden!
GODT NYTÅR!
Ingredients
Directions
I efteråret var jeg til vildtaften på Sortebro Kro. Det var en flot og stemningsfuld oplevelse!
En af retterne var Tatar af krondyr - så enkel og ren i smagen og samtidig fantastisk raffineret.
Her er John Kofoeds opskrift – vi anbefaler den til en helt særlig aften – og det gør den især oplagt som forret til Nytår!
Håndhak kødet så tæt på serveringstidspunktet som muligt og stil det på køl.
Rør alle ingredienserne til marinaden og hak urterne, så det hele er klar.
Rør marinaden med kødet lige inden servering (marinaden konserverer/arbejder i kødet)
Smag til med cornichoner, urter og røget chilli, chibotle eller tabasco.
Portioner/anret kødet på tallerkner og lav en lille fordybning i kødet.
Slå så en frisk æggeblomme ud i hver fordybning og dæk med frisk skov- eller engsyre og friskkværnet peber.
Servér tataren med ristet rugbrød med kerner – skal det være som på Sortebro Kro ristes rugbrød i tynde skiver i marvfedt på panden!
GODT NYTÅR!