Pinjekernedressing
1 dl balsamico
1 fed hakket hvidløg
1 tsk sukker
grofthakker rosmarin
1 spsk revet parmesan
1,50 spsk ristede pinjekerner
1 dl olivenolie
Salaten
2 hjertesalat i hele blade
2 tomater uden kerner i strimler
1 æble i tynde skiver
2 spsk sultanos (lyse rosiner) udvandet i et par timer
flager af parmesan
2 spsk ristede pinjekerner
Dressing
1
Sæt balsamico, hvidløg, sukker og rosmarin i kog i en gryde og kog ind til det halve. Blend herefter med parmesan, pinjekerner og olie.
Salat
2
Salaten blandes i en står skål. Dressingen hældes over lige inden servering – vend salat og dressing godt igennem.
Ingredients
Pinjekernedressing
1 dl balsamico
1 fed hakket hvidløg
1 tsk sukker
grofthakker rosmarin
1 spsk revet parmesan
1,50 spsk ristede pinjekerner
1 dl olivenolie
Salaten
2 hjertesalat i hele blade
2 tomater uden kerner i strimler
1 æble i tynde skiver
2 spsk sultanos (lyse rosiner) udvandet i et par timer
flager af parmesan
2 spsk ristede pinjekerner
Directions
Dressing
1
Sæt balsamico, hvidløg, sukker og rosmarin i kog i en gryde og kog ind til det halve. Blend herefter med parmesan, pinjekerner og olie.
Salat
2
Salaten blandes i en står skål. Dressingen hældes over lige inden servering – vend salat og dressing godt igennem.