Salat med gråand

ShareSave
Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr
 1 gråand
 salt og peber
 1 bakke rucola og samme mængde sprød salat
 200 g friske eller tørrede bær (alle kan bruges)
 frisk persille
 ristede hakkede nødder
 olie og balsamico eddike
1

Rens gråanden godt, krydr med salt og peber, del gråanden midt over og steg de to halve i en gryde i smør, i ca. 35 min.

2

Når de er færdig stegt pilles kødet fra dem og stilles til side.

3

Anret hver tallerken med rucola, sprød salat og bær og læg derefter andekødet og pynt med frisk persille og hakkede nødder.

4

Hæld til sidst lidt olie og Balsamico eddike over.

5

Server gerne med brød til og som et ekstra pift, edamamebønner eller sukkerærter.

Ingredients

 1 gråand
 salt og peber
 1 bakke rucola og samme mængde sprød salat
 200 g friske eller tørrede bær (alle kan bruges)
 frisk persille
 ristede hakkede nødder
 olie og balsamico eddike

Directions

1

Rens gråanden godt, krydr med salt og peber, del gråanden midt over og steg de to halve i en gryde i smør, i ca. 35 min.

2

Når de er færdig stegt pilles kødet fra dem og stilles til side.

3

Anret hver tallerken med rucola, sprød salat og bær og læg derefter andekødet og pynt med frisk persille og hakkede nødder.

4

Hæld til sidst lidt olie og Balsamico eddike over.

5

Server gerne med brød til og som et ekstra pift, edamamebønner eller sukkerærter.

Notes

Salat med gråand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.