Vend ternene i mel, salt og peber
Brun dem godt i gryden.
Tage kødet op.
Deglaser gryden med æbleeddike.
Brun løg og gulerødder i gryden.
Kom kødet i gryden igen.
Tilsæt vildt eller oksefond og reducer til det halve.
Tilsæt piskefløde, enebær og laurbær.
Lad det simre til kødet er mørt og saucen har en passende konsistens (ca. 45 min.)
Kom til sidst en god klat smør i for at runde det hele af.
Vask rødbederne godt og læg dem i et ildfast fad.
Hæld honning og æbleeddike over rødbederne og krydr med salt og peber.
Sæt dem i ovnen ved 180 C i ca 45-60 min. - til rødbederne er møre og lækre.
Skræl kartoflerne og skær dem i 1-1,5 cm tykkelse.
Læg dem i en gryde og hæld fond henover.
Kog dem til de er møre (ca. 20 min.)
Ingredients
Directions
Vend ternene i mel, salt og peber
Brun dem godt i gryden.
Tage kødet op.
Deglaser gryden med æbleeddike.
Brun løg og gulerødder i gryden.
Kom kødet i gryden igen.
Tilsæt vildt eller oksefond og reducer til det halve.
Tilsæt piskefløde, enebær og laurbær.
Lad det simre til kødet er mørt og saucen har en passende konsistens (ca. 45 min.)
Kom til sidst en god klat smør i for at runde det hele af.
Vask rødbederne godt og læg dem i et ildfast fad.
Hæld honning og æbleeddike over rødbederne og krydr med salt og peber.
Sæt dem i ovnen ved 180 C i ca 45-60 min. - til rødbederne er møre og lækre.
Skræl kartoflerne og skær dem i 1-1,5 cm tykkelse.
Læg dem i en gryde og hæld fond henover.
Kog dem til de er møre (ca. 20 min.)