Brun hakkekødet i en stor tykbundet gryde.
Tilsæt alle grøntsagerne og rosmarin og sauter i et par minutter Tilsæt ris og rør godt rundt. Tilsæt kogende fond til den akkurat dækker det hele.
Lad risottoen småkoge mens du engang imellem rører rundt og tilsætter mere fond, så der hele tiden er væske.
Når risene er så møre som du vil have dem, lader du det hele koge næsten tørt. Sluk for blusset og fold smør og parmesanost i. Lad risottoen stå og trække i 4 min. inden der røres en sidste gang og der serveres.
Serveres med godt brød eller hvidløgsflute. En salat af ruccola er også en god variation til risottoen.
Ingredients
Directions
Brun hakkekødet i en stor tykbundet gryde.
Tilsæt alle grøntsagerne og rosmarin og sauter i et par minutter Tilsæt ris og rør godt rundt. Tilsæt kogende fond til den akkurat dækker det hele.
Lad risottoen småkoge mens du engang imellem rører rundt og tilsætter mere fond, så der hele tiden er væske.
Når risene er så møre som du vil have dem, lader du det hele koge næsten tørt. Sluk for blusset og fold smør og parmesanost i. Lad risottoen stå og trække i 4 min. inden der røres en sidste gang og der serveres.
Serveres med godt brød eller hvidløgsflute. En salat af ruccola er også en god variation til risottoen.