Æblerne skrælles, udkernes og skæres i mindre stykker.
Kog æbler, sukker, vand og et par kviste hakket timian til mos i en gryde.
Rør groft revet knold selleri i og server kompotten lun eller afkølet efter behag.
Rist svampene i olie i en gryde, tilsæt hvidløg, finthakket løg og lidt hakket timian og sautér i 2 min.
Tilsæt portvin (el. rødvin) og kog ind til 1/3.
Tilsæt vildtbouillon og piskefløde og lad saucen koge ind.
Inden servering tilsættes hakket persille.
Små danske kartofler steges på panden i 15-20 min. med rosmarin, groft salt og lidt peber.
Steg 2 krondyr Steaks i olie på en glohed pande i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf).
Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).
Ingredients
Directions
Æblerne skrælles, udkernes og skæres i mindre stykker.
Kog æbler, sukker, vand og et par kviste hakket timian til mos i en gryde.
Rør groft revet knold selleri i og server kompotten lun eller afkølet efter behag.
Rist svampene i olie i en gryde, tilsæt hvidløg, finthakket løg og lidt hakket timian og sautér i 2 min.
Tilsæt portvin (el. rødvin) og kog ind til 1/3.
Tilsæt vildtbouillon og piskefløde og lad saucen koge ind.
Inden servering tilsættes hakket persille.
Små danske kartofler steges på panden i 15-20 min. med rosmarin, groft salt og lidt peber.
Steg 2 krondyr Steaks i olie på en glohed pande i 3-5 min. på hver side (alt efter hvor rød du ønsker din bøf).
Lad dem hvile i et par minutter i folie før de serveres hele eller trancheret (i tynde skiver).